Arbeidsmakelaar van der Vlist

 

Mijn naam is Cees van der Vlist en ik ben gevestigd te Kootwijkerbroek. Mensen ontmoeten, bemiddelen en iets voor mensen kunnen betekenen zijn mijn drijfveren om als Arbeidsmakelaar aan het werk te zijn.

Daarom ben ik Stafmaat gestart. De aansluiting bij Arbeidsmakelaars spreekt mij bijzonder aan omdat Arbeidsmakelaars een groep zelfstandig ondernemers betreft met veel ervaring in arbeidsbemiddeling.

Verder heeft Arbeidsmakelaars oog voor de ontwikkelingen in onze samenleving en de rol van arbeidsbemiddeling daarin, bijvoorbeeld als het gaat om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Door aan te sluiten bij de Arbeidsmakelaar, en daarmee de backoffice uit te besteden heb ik mijn handen vrij om me te concentreren op de kern het samenbrengen van werknemers en werkgevers. Door samen te werken met arbeidsmakelaars ben ik zelfstandig en heb toch collega's die mee kunnen denken en zoeken om u nog beter van dienst te zijn.

Dat spreekt me aan en vormt een belangrijke reden voor deelname aan Arbeidsmakelaars onder de naam ‘Arbeidsmakelaar Van der Vlist. Het biedt me de mogelijkheid om te kunnen uitzenden, detacheren en te werven en adviseren.

Omdat ik ruime kennis heb van de Facilitaire- en administratieve wereld heb en in die vakgebieden een groot netwerk heb, bemiddel ik voor dit vakgebied in het gehele land.

Zowel kandidaten als opdrachtgevers zijn dus van harte welkom. Voor de overige branches richt ik me vooral op ‘het midden van het land’. Meer informatie over mijn werkwijze en andere bijzonderheden vind je op www.stafmaat.nl

Bellen mag natuurlijk ook: 06-53106626